Luontoyhteysohjaaja – koulutus 23.4.2024 - 23.4.2027

Luontoyhteysohjaajan koulutuksessa opit parantamaan omaa ja asiakkaidesi hyvinvointia erilaisten harjoitteiden avulla. Konkreettisten luontoyhteysmenetelmien avulla voit luoda oman ohjelmakokonaisuutesi, jota voit käyttää apuna työssäsi. Luontoyhteysohjaajan koulutus sopii täydennyskoulutukseksi työnohjaajille, koulutus- ja hoivaalan työntekijöille, hyvinvointi-, ympäristö- ja luontoalan yrittäjille sekä Green Care- ja matkailualan toimijoille. Koulutuksesta vastaa Taiga-instituutti ja kouluttajana toimii Riitta Wahlström, Kasvatustieteiden lisensiaatti, psykologi ja tietokirjailija. Riitta on tutkinut ja kehitttänyt ympäristökasvatusta ja luontoyhteys-harjoitteita vuosien ajan. Hän on kirjoittanut mm. teokset Kasvatus suvaitsevaisuuteen ja rauhaan, Eheyttävä luonto sekä Wellness by Loving Nature. Luontoyrittäjä Katja Ronkainen Lumohukka Oy:stä toimii kurssilla avustajana ja kuvamateriaalin tuottajana (osallistujilta pyydetään erikseen kuvaus- ja julkaisulupa).
 

Koulutus järjestetään idyllisessä Villa Aurorassa Mäntyharjulla  23.-27.5.2018, jossa on myös mahdollista majoittua täysihoidolla koulutuksen ajan. Majoituksen hinta jaetussa kahden hengen huoneessa on 255 €/hlö/4 vrk ja yhden hengen huoneessa 350 €/hlö/4 vrk.
Lisätietoa majoituksesta ja ruokailuista saat Seija Pohjanoksalta osoitteesta info@avamor.fi tai puhelimitse numerosta 045 6156260.
Viisipäiväisen koulutuksen kurssihinta on 200 €. Hintaan sisältyy opetus, Taianomainen luonto-tapahtuma, laaja sähköisesti toimitettava materiaali ja konsultointi. Koulutuksen suoritettuasi saat siitä todistuksen.
Ilmoittautuminen ja lisätiedustelut koulutuksen sisällöstä sähköpostilla osoitteeseen riitta.wahlstrom@gmail.com viimeistään 3.5.2018. Paikkoja kurssille on rajoitetusti, joten toimithan nopeasti omasi varmistamiseksi!

Muuta Miset Oy:n sisältöä