Raijan Aitan huvilat (Majoitus, Vuokramökit)

Raijan Aitan huvilat 5
Vastuullinen yritys

Yritys on itse ilmoittanut nämä toimipaikkakohtaiset vastuullisuusteot. Yritys vastaa itse tietojen paikkansapitävyydestä.

  • Tuemme vastuullisesti paikallistaloutta Tuemme vastuullisesti paikallistaloutta 3 / 3
  • Vaalimme kulttuuriperintöä Vaalimme kulttuuriperintöä 2 / 3
  • Toimimme ympäristöystävällisesti Toimimme ympäristöystävällisesti 11 / 16
  • Teemme vastuullisuutta suunnitelmallisesti Teemme vastuullisuutta suunnitelmallisesti 3 / 6

Raijan Aitan  huvilat Ankkuri ja Puikkari

Huvilat sijaitsevat kauniissa niemessä kirkasvetisen Saarijärven rannalla 17 km päässä Mikkelistä. Ympäristö on rauhallinen ja tarjoaa upeat puitteet rentouttavalle lomalle ympäri vuoden. Kalusteet ja sisustus skandinaaviseen tyyliin.

Tilat ja varustus:

Olohuone ja keittiö samassa avarassa tilassa, ruokailutila erkkerissä, josta näköala järvelle, kaksi tilavaa makuuhuonetta, sauna ja pesuhuone/pukuhuone, erillinen wc ja kaksi katettua terassia (ruokailutila myös terassilla). Yhteensä 88 m2 ; kaikki tilat yhdessä kerroksessa. Olohuoneen sohvasta saa kaksi lisävuodetta.

Taloissa on laattalattiat, lattialämmitys, ja varaava takka. Hyvä keittiövarustus. Vuokrahintaan sisältyy Raijan Aitan pellavaiset vuodetekstiilit ja pyyhkeet.

Ankkuri ja Puikkari ovat talviasuttavia. Asukkaiden käytössä lisäksi autonlämmityspistoke, langaton verkko, grilli ja soutuvene. Talot ovat lähekkäin ja keskenään samanlaiset. Molemmilla on oma ranta ja pihapiri.

Varaukset www.booking.com tai suoraan Raijan Aittaan, myynti(at)raijanaitta.fi