Tervasen lomamökit (Majoitus, Vuokramökit)

Ukko Metso on iso mökki 8:lle hengelle. Pinta-alaa on 150m2. Mökki sijaitsee vain 12km Mikkelistä aurinkoisella Korpijärven rannalla. Mökistä löytyy 2 kahden hengen huonetta ja parvelta nukkuma paikat neljälle. Lisäpetejä saa tilauksesta.

Netti toimii mobiilisti. 

Ukko Metsossa on ruokailutila, keittiö, reilusti oleskelutilaa ja kaksi saunaa. Puulämmitteinen saunassa on tilaa isommallekkin porukalle. Pienempään saunaan voi pujahtaa millon vaan "aina valmiin" kiukaan ansioista.

Lähimpään naapuriin on 100m, rautatieasemalle 12km, ravintolaan 5km, bussipysäkille 3km, kauppaan 9km, laskettelurinteeseen 20km ja ladulle 5km.

Kynttilä Mökki on idyllinen kesänvietto paikka 6:lle hengelle Tervasen järven rannalla. Pihapiiriin kuuluu rantasauna ja aitta. Pinta-alaa on 55m2.

Netti toimii mobiilisti.

Rannasta löytyy soutuvene, sisältä mökistä sähkösauna ja suihku.

Lähimpään naapuriin on matkaa 500m ja kauppaan 10km.

Havukka on pieni erämaaoloinen mökki 4:lle Ekslammen rannalla. Lähimpään naapuriin on 300m ja kauppaan 12km. Pihapiiristä löytyy rantasauna ja grilli.

Harrastusmahdollisuudet kaikilla mökeillä löytyy hiihtoon, lasketteluun, moottorikelkkailuun, kalastukseen, veneilyyn, uimiseen, marjastukseen, sienestykseen, metsästykseen, tenniksen pelaamiseen, golfin pelaamiseen, ratsastukseen ja kulttuuriin.