Pauliina Rundgren HandiCrafts Shop & Studio (Ostokset, Käsityöt ja handmade)

Pauliina Rundgren HandiCraftsin tuotteiden inspiraationa toimii puhdas suomalainen luonto. Tuotteet valmistetaan vastuullisesti ja korkealla laadulla kotimaassa. Erikoisosaamisemme on tuhansia vuosia vanhassa emalointitekniikassa, jonka teemme käsityönä omalla Studiollamme Mikkelissä. Tuotteillemme on myönnetty Design From Finland- ja Avainlippumerkit sekä uutena D.O.Saimaa -alkuperämerkki, joka on tae paikallisesta osaamisesta, korkeasta laadusta ja ympäristövastuullisuudesta.

Tervetuloa tyylikkääseen Shopiimme! Shopista löydät koko valikoimamme, josta voit helposti valita ihanat korut ja sisustuksen designtuotteet joko itsellesi tai lahjaksi. Shopissa on tyylikkäitä uutuuksia ja maistuvia ja tuoksuvia oheistuotteita korkealaatuisesta irtoteevalikoimasta käsintehtyihin saippuoihin.

Pauliina Rundgren HandiCrafts Shop & Studio sijaitsee upeassa Kenkäveron matkailukohteessa aivan 5-tien varressa Mikkelissä. Kenkävero on vuonna 1869 rakennettu entinen pappila kivenheiton päässä Mikkelin torilta. Kauniista museoviraston suojelemasta pihapiiristä löydät paljon nähtävää ja koettavaa ympäri vuoden! Meidän Shopimme löydät Kenkäveron vanhan navetan tyylikkäästi remontoidun navetan vintiltä.

Shopin yhteydessä ovat myös Studiotilamme, joihin on suora näkymä Shopin puolelta. Ostosten lomassa voit seurata tuotteidemme valmistusta ja nähdä käytännössä kuinka käsityötuote syntyy. Erikoisosaamisemme emalointi on erittäin harvinainen käsityötaito, joka on saanut alkunsa jo tuhansia vuosia sitten. Monia kiinnostaakin nähdä kuinka tämä perinteinen tekniikka taipuu raikkaiksi ja moderneiksi tuotteiksi.

Tutustu meihin ja tilaa verkosta: http://www.prhandicrafts.fi

Tykkää meistä: www.facebook.com/prhandicrafts

Seuraa meitä: www.instagram.com/prhandicrafts