LeppäLomat (Majoitus, Vuokramökit)

LeppäLomat tarjoavat viihtyisiä majoittumisvaihtoehtoja rannalla,  Pertunmaalla ja  Kangasniemellä.

Kangasniemellä, rauhallisessa niemessä lähellä kuntakeskuksen palveluita on varattavissa Hyvänniemen Helmi-huvila***** (max 4+4 hlö) rantasaunoineen sekä Hyväniemi***** (max 8+4 hlö) rantatalo jossa kesäsauna ja grillikatos aivan rannalla. Molemmat kohteet sijaitsevat Pieni-Ahvenainen  järven rannalla. Hyväniemen Hippu***** (4+2 hlö)  on mukava, todella tilava ja edullisempi varausvaihtoehto jossa Hyväniemi-talon yläkerta ei sisälly tähän varaukseen.

Pertunmaalla  maaseutumiljöössä,  puhtaan kalaisan Ylä-Räävelijärven rannalla Hiekkaranta-huvila ***** (2+2hlö) on ylellinen pienen perheen kohde vain muutama metri rannasta. Rantatalo Wanha Karminranta ***** (6+3 hlö) rantasaunaoineen, grillikatoksineen, piha-aittoineen ja venevajoineen mahdollistaa aidon entisajan maaseutuidylissä tunnelmoinnin, mukavuuksista tinkimättä. Poutaranta (4+2 hlö) on vastaavasti loistava kohde edullista, pelkistettyä lomaa arvostaville. Vanha, sisältä siisti sähköistetty maalaistalo,  pihakaivo, leivinuuni, kesäsauna ja vene rannassa mahdollistavat  todellisen arjesta irroittautumisen ja hiljentymisen. 

Luokitelluissa  vuokrakohteissamme on laadukkaat materiaalit ja nykyaikainen varustelu (mm. InterNet). Pihapiiri ja ranta tarjoavat upeat puitteet lomailuun, etätyöhön tai  pidempi-aikaiseenkin kesäasumiseen ! Kysy lisää!