Matkailutila Lahdelma (Majoitus, Kartanomajoitus, Retkeilymajat ja aamiaismajoitus)

Matkailutila Lahdelma 5
Vastuullinen yritys

Yritys on itse ilmoittanut nämä toimipaikkakohtaiset vastuullisuusteot. Yritys vastaa itse tietojen paikkansapitävyydestä.

  • Tuemme vastuullisesti paikallistaloutta Tuemme vastuullisesti paikallistaloutta 3 / 3
  • Vaalimme kulttuuriperintöä Vaalimme kulttuuriperintöä 3 / 3
  • Toimimme ympäristöystävällisesti Toimimme ympäristöystävällisesti 13 / 16
  • Teemme vastuullisuutta suunnitelmallisesti Teemme vastuullisuutta suunnitelmallisesti 5 / 6

Sertifikaatit

  • ECEAT-Finland
  • VF_stf_logo

Matkailutila Lahdelma on pieni perheyritys  Pertunmaalla, 190 km Helsingistä, josta ajoaika vain kaksi tuntia.

Luomumaatilan päärakennuksen vastaanotossa olemme ottaneet vieraat vastaan, vuodesta 1988. Tilalla on ollut maataloutta jo 1600-luvulta lähtien. Majoituskohteet sijaitsevat lähellä päärakennusta,  joten tavoitatte meidät aina tarvittaessa. Näette meidät ja eläimemme, sekä toimivan maatilamme elämää.

Ymäristö on aina ollut meille tärkeä ja otamme sen huomioon kaikessa toiminnassamme. Olemmekin olleet pilottiyritys ympäristöä säästävässä matkailuhankkeessa jo vuonna 1994.  Korkean laadun johdosta meille on myönnetty  Maakuntien Parhaat merkin käyttöoikeus 1995, sekä Sustainable Travel Finland kestävän matkailun laatumerkki, joten meillä laatuun voi luottaa.

Kohteemme ovat tasokkaita: alkaen 14 m2, 2 hengen aittahuoneesta jopa  420 m2, 20 hengen kylpylähuvilaan . Huoneistoissa on oma wc/suihku, minikeittiö ja tv. Oma saunavuoro sisältyy myös aina huoneiden majoitushintaan. Ennakkotilauksesta aamiaistarvikkeet toimitetaan majoituskohteisiin.

Lähellä ovat myös pienet huvilamme: Onnimökki, Ilotupa ja Riemurahi jotka ovat kesäisin vain viikkovuokralla.

Yhteistyökumppanimme ovat myös valikoituneet laadukkaisiin palvelujen tuottajiin mm. yksityinen edustuskokki, hyvänolon hoitajia, ratsutilat, golf range, golf kentät, kalastusretkien järjestäjiä, taksiautoilijoita, ym.

Tutustu kotisivuihimme www.lahdelma.com 

Tervetuloa vieraaksemme!