Terassiravintola Poiju (Ravintolat, Kesäravintolat)

Anttolan satamassa,Saimaan rannalla sijaitseva Terassiravintola Poiju tarjoaa upeat puitteet kesästä nauttimiseen aamupäivästä auringonlaskuun. Poiju palvelee niin maateitse kuin vesiteitsekin saapuvia asiakkaita, sillä ravintolan vierestä löytyvät kaikki Sinilippusataman palvelut sekä polttoaineen jakelu.

Kauniiden maisemien lisäksi voit nauttia laajasta valikoimasta erilaisia juomia, annosruokia sekä makeita ja suolaisia kahvilatuotteita. Kesän aikana Poijussa viihtymisen takaavat mukava yhdessäolo, vierailevat esiintyjät ja grilli-illat.

Poijussa on myös paikallisten oluitten ja siiderien (max. 5,5% alc.) ulosmyyntipiste.

Poijun rannassa on myös m/s Anttola:n kotisatama. Voit lähteä tilaus-risteilylle (max. 12 hlöä) vaikka Astuvansalmen kalliomaalauksille (kesto 5-6 tuntia).

Palvelut veneilijöille

Anttolan satamassa sijaitseva Terassiravintola Poiju palvelee veneilijöitä monipuolisesti. Ravintola- ja kahvilapalveluiden lisäksi Poijussa on myös paikallisten oluitten ja siiderien (max. 5,5% alc.) ulosmyyntipiste.

Anttolan satamasta löydät myös kaikki muut Sinilippusataman palvelut sekä lisäksi
satamapuistossa on WC-tilat, kylätalolla on mahdollisuus pyykki huoltoon sekä tilaus sauna kävelymatkan päässä.

Miten pääset meille?

Lähde viettämään aurinkoista kesäpäivää terassillemme takuulähtöisillä Hop On Hop Off -kuljetuksilla Mikkelistä. Tutustu aikatauluihin ja osta matkalippusi täältä. Hop On Hop Off -kuljetuksen (m/s Anttola-jokivene) kyydissä pääset myös opastetulle vaellukselle Neitvuorelle.