Saimaa Fishing Travels (Aktiviteetit, Kalastus)

Saimaan Kalamatkat toimii pääsääntöisesti Mikkelin ympäristökuntien alueella, Saimaan vesialueilla.

Kalastamme enimmäkseen Ristiinan alueella, mutta myös Mikkelin, Anttolan, Puumalan, Imatran ja Suomenniemen vedet ovat meille tuttuja ja edustavat tavanomaista toimialuettamme.

Tarjoamme käyttöösi Saimaan alueen nykyaikaisimman ja tasokkaimman kalastuskaluston, Saimaan upeimmat kalastusalueet sekä kokeeneen ja ammattitaitoisen kalaoppaan palvelut.

Tarjoamme asiakkaillemme saalisvarmoilla kalavesillämme opastettuja vetouistelu-, heittokalastus- sekä talvikalastusmatkoja parhailla saatavissa olevilla välineillä.

Olemme erittäin ylpeitä asiakkaillemme tarjoamistamme täydellisistä palvelukokonaisuuksista, jotka takaavat parhaat kalastuselämykset kalaisassa ja puhtaassa Suomen järviluonnossa. Korkealaatuinen ja tasokas palvelumme sekä tämän kilpailukykyinen hinnoittelu on vuosien varrella huomioitu paitsi Suomessa myös ulkomailla.

Tutustu sivuihimme ja pyydä henkilökohtainen tarjous itsellesi, ystävällesi tai asiakkaasi tarpeisiin soveltuvasta matkasta.

Kalastusmatka on mainio lahjaidea!

Opastettu kalastusmatka toimii täydellisesti myös asiakassuhteiden kehittäjänä ja ylläpitäjänä. Pyydä lisätietoja yrityksille suunnatuista matkakokonaisuuksistamme!