Kaidan Kiho (Majoitus, Aktiviteetit, Talvikalastus, Uimarannat ja avannot, Vuokramökit)

Kaidan Kiho 5
Vastuullinen yritys

Yritys on itse ilmoittanut nämä toimipaikkakohtaiset vastuullisuusteot. Yritys vastaa itse tietojen paikkansapitävyydestä.

  • Tuemme vastuullisesti paikallistaloutta Tuemme vastuullisesti paikallistaloutta 3 / 3
  • Vaalimme kulttuuriperintöä Vaalimme kulttuuriperintöä 3 / 3
  • Toimimme ympäristöystävällisesti Toimimme ympäristöystävällisesti 12 / 16
  • Olemme LGBTQ -ystävällisiä Olemme LGBTQ -ystävällisiä 1 / 1
  • Teemme vastuullisuutta suunnitelmallisesti Teemme vastuullisuutta suunnitelmallisesti 4 / 6

Sertifikaatit

  • greenkey_logo
  • VF_stf_logo

Kaidan Kiho tekee vahvaa käytännön ympäristötyötä joka päivä. Siitä merkkinä meillä on Green Key -ympäristösertifikaatti. 

Kaidan Kihon 4 ekologista lomamökkiä sijaitsevat valtatien 15 varrella Mikkelin Ristiinassa Etelä-Savossa Saimaan vesistöihin kuuluvien järvien rannoilla.

Mökkimme on rakennettu luonnonkauniiden ja kalaisien järvien rannalle hiljaisuutta ja rauhaa huokuvien metsien keskelle; silti Ristiinan kaupat ja palvelut ovat mökeiltämme vain 3-7 km päässä.

Perheyrityksemme vuokraa ekologisia laadukkaita huippuvarusteltuja lomamökkejä oheispalveluilla ja akviteeteilla.

Jokainen mökkimme on rakennettu ekologisesti ympäröivää luontoa turmelematta. Mökeissämme on myös hyödynnetty modernia ympäristöystävällistä talotekniikkaa sekä ekologisia rakennus- ja sisustusmateriaaleja. Käytössä ovat jätteiden lajittelu ja biojätteiden kompostointi.

Kotitilallamme on harjoitettu maataloutta jo 1700-luvulta alkaen, ja 2000-luvulta alkaen olemme toimineet myös monipuolisia ekologisia matkailupalveluita tuottavana perheyrityksenä.

Asiakkaamme arvostavat etenkin majoitustoimintamme palveluiden ja mukavuuksien yksityiskohtia sekä monipuolista henkilökohtaista asiakaspalveluamme; meille matkailija voi tulla täyden palvelun lomalle. Valmistelemme mökkimme täysin käyttövalmiiksi asiakkaillemme ensihetkestä lähtien ja huolehdimme loman aikana, että asiakkaamme viihtyvät.
Pidämme yllä mökkiemme korkeaa palvelutasoa petaamalla vuoteet asiakkaillemme valmiiksi sekä huolehtimalla mökkien loppusiivouksesta.

Tervetuloa Ristiinaan!

Leena ja Esko