Konsertti- ja kongressitalo Mikaeli (Yrityksille ja ryhmille, Juhlatilat)

Monipuolinen konsertti- ja kongressitalo Mikaeli sijaitsee luonnonkauniilla paikalla lähellä Mikkelin keskustaa. Professori Arto Sipisen suunnittelema, vuonna 1989 valmistunut rakennus on suomalaisen arkkitehtuurin taidonnäyte ja yksi Mikkelin kauneimmista rakennuksista. Mikaeli tarjoaa upeat puitteet kokouksiin ja konsertteihin, messuihin ja kongresseihin sekä intiimeihin yksityistilaisuuksiin.

Mikaelin avarista aulatiloista avautuvat upeat näkymät viereiselle Pankalammelle. Aulatilojen tunnelma vaihtuu vuodenaikojen mukaan. Mikaelissa vieraiden käytössä on maksuton langaton verkko. Mikaelin maksuttomalle parkkipaikalla on tilaa 167 autolle.

MARTTI TALVELA- SALI

692 istumapaikkaa, joista permannolla 520 ja parvella 172. Permantopaikoilla on kiinteät kirjoitustasot. Permannon katsomo on nouseva viidennestä rivistä lähtien.

KAMARIMUSIIKKISALI

166 istumapaikkaa, joista jokaisessa on kiinteät kirjoitustasot. Kamarimusiikkisali sopii erinomaisesti esimerkiksi pienempien seminaarien, yrityksien koulutustilaisuuksien tai pienehköjen konserttien järjestämiseen.

KOKOUSTILA

30-70 henkilön tila, jossa salien tapaan täydellinen kokousvarustus. Sopii erinomaisesti myös koulutus- ja workshop-tilaisuuksiin.

RAVINTOLA

Mikaelin ravintolapalvelut kuuluvat olennaisena osana kaikkiin tilaisuuksiin. Mikkeliläinen Serviini Oy on tuottanut ravintolapalvelut Mikaelissa vuodesta 2015 lähtien ja matkan varrella on valmistettu niin savolaisia perinneherkkuja kuin tyylikkäitä pitkiä illallisia herkuttelijoille. Ravintolavaraukset ja tiedustelut: henrik@serviini.fi, 0440 213 014.

Yhteystiedot

Tilavaraukset: info@mikaeli.fi / 015 336 080

Konserttiohjelmisto: http://www.mikaeli.fi/ohjelmisto/

Ryhmämyynti (ryhmäkoko väh. 10 hlöä): info@mikaeli.fi / 015 336 080

Mikaelin lipunmyynti palvelee tuntia ennen esityksen alkua. Liput ennakkoon Ticketmasterin verkkokaupasta sekä Kauppakeskus Stellan S-Stella kioskista ja Citymarketin neuvonnasta.