Kyyhkylä Wellbeing Resort (Ostokset, Aktiviteetit, Ravintolat, Majoitus, Yrityksille ja ryhmille, Hotellit, Juhlatilat, Kartanomajoitus, Kesäravintolat, Lumikenkäily, Lähiruoka, torit ja tilamyynti)

Kyyhkylä Wellbeing Resort 5
Vastuullinen yritys

Yritys on itse ilmoittanut nämä toimipaikkakohtaiset vastuullisuusteot. Yritys vastaa itse tietojen paikkansapitävyydestä.

  • Tuemme vastuullisesti paikallistaloutta Tuemme vastuullisesti paikallistaloutta 3 / 3
  • Vaalimme kulttuuriperintöä Vaalimme kulttuuriperintöä 2 / 3
  • Olemme saavutettavissa esteettömästi Olemme saavutettavissa esteettömästi 2 / 2

Kyyhkylä Wellbeing Resort Saimaan rannalla tarjoaa majoitusta sekä kokous- ja juhlapalveluja historiallisessa kartanohotellissa sekä vuonna 2011 avatussa, modernissa hotelli Rusthollissa. Kartanoravintola on tilausravintola joka palvelee erikokoisia ryhmiä, kokous- ja juhlavieraita tyylillä. Kesällä viehättävä kesäkahvila Rantakyyhky palvelee myös veneilijöitä. Kahvila sijaitsee aivan Saimaan rannalla. Tarjolla on useita erilaisia sauna- ja aktiviteettivaihtoehtoja, mm. uusittu rantasauna, minigolf ja tennis. Alueen pihapiirissä on mm. kaksi tenniskenttää, beach volley-kenttä, kota, laavu ja tiimirata. Vuokrattavissa polkupyöriä, kävelysauvoja, lumikenkiä, soutuveneita ja kanootteja sekä kirkkovene 14 henkilön käyttöön (Kyyhkylän perämies).

Ympäri vuoden palvelevassa historiallisessa Kartanohotellissa on yhteensä 14 romanttisesti sisustettua huonetta ja modernissa hotelli Rusthollissa 32 ilmastoitua huonetta. Kartanohotellin sviitti ja hotelli Rusthollin kaksi luksus-sviittiä sopivat hääyötä viettäville tai muuten vain arjen nautiskelijoille. 

Upeat puitteet yritys- ja perhejuhlille, syntymäpäiville ja häille. Keskity juhlimiseen – me hoidamme käytännön järjestelyt. Kyyhkylän Kartanon näyttävät salit luovat juhlan tuntua. Ympäröivä luonto, Saimaa ja kauniit harjumaisemat irrottavat juhlaväen arkiympäristöstä. Kyyhkylän tilat ja ohjelmapalvelut sopivat monenlaiseen juhlaan ja tilaisuuteen.

Miten pääset meille?

Tule viettämään meille iloista kesäpäivää Aino-laivan kyydissä Mikkelin satamasta heinäkuussa 2022 keskiviikkoisin. Tutustu aikatauluun ja osta lippusi täältä.

Hyödynnä myös Hop On Hop Off Ristiina -reitin kuljetukset esimerkiksi näin:

Päivä 1. Matkusta kuljetuksen kyydissä meille majoittumaan.
Päivä 2. Aktiviteetti: opastettu retki Astuvansalmen kalliomaalauksille.
Päivä 2 tai 3. Matkusta kuljetuksen kyydissä Mikkelin torille tai Matkakeskukseen.