Lahdelman Lomat (Majoitus, Yrityksille ja ryhmille, Juhlatilat, Vuokramökit)

Lahdelman Lomat 5
Vastuullinen yritys

Yritys on itse ilmoittanut nämä toimipaikkakohtaiset vastuullisuusteot. Yritys vastaa itse tietojen paikkansapitävyydestä.

  • Tuemme vastuullisesti paikallistaloutta Tuemme vastuullisesti paikallistaloutta 2 / 3
  • Vaalimme kulttuuriperintöä Vaalimme kulttuuriperintöä 3 / 3
  • Toimimme ympäristöystävällisesti Toimimme ympäristöystävällisesti 12 / 16
  • Teemme vastuullisuutta suunnitelmallisesti Teemme vastuullisuutta suunnitelmallisesti 4 / 6

Sertifikaatit

  • ECEAT-Finland
  • VF_stf_logo

Tervetuloa Lahdelmaan!

Lahdelma sijaitsee järvimaisemissa Etelä-Savossa, Pertunmaan kunnassa. Tarjoamme korkeatasoista, ympärivuotista majoitusta, 2 hengen aittahuoneistosta 20 hengen kylpylähuvilaan. Tilan päärakennuksessa olemme ottaneet Pertti-isännän ja Ritva-emännän johdolla vieraat vastaan vuodesta 1988.

Majoituskohteet sijaitsevat lähellä päärakennusta,  joten tavoitatte meidät aina tarvittaessa ja voitte tulla tilalle tervehtimään meitä ja eläimiämme, sekä katsomaan toimivan maatilamme elämää. Tilauksesta päätalon hirsituvassa on tarjolla ryhmille suomalaista kotiruokaa lähialueen tuotteista. Kesällä katamme joka aamu aamupalapöydän jokaiselle halukkaalle.

Ymäristö on aina ollut meille tärkeä ja otamme sen huomioon kaikessa toiminnassamme, olemmekin olleet pilottiyritys ympäristöä säästävässä matkailuhankkeessa jo vuonna 1994.  Korkean laadun johdosta, meille on myönnetty  Maakuntien Parhaat merkin käyttöoikeus 1995. Joten meillä laatuun voi luottaa.

Yhteistyökumppanimme ovat myös valikoituneet laadukkaisiin palvelujen tuottajiin mm. yksityinen edustuskokki, hyvänolon hoitajia, ratsutilat, golf range, golfkentät, yksityinen kalastusalue, kalastusretkien järjestäjiä, taksiautoilijat, ym.

Asiakas on meille vieras, jonka toivomme palaavan uudelleen. Tämä on ollut meidän tavoitemme alusta alkaen ja joitakin perheitä vierailee luonamme jo neljännessä polvessa.

Tervetuloa vieraaksemme!

Ritva ja Pertti Lahdelma