Gastropub Eino (Ravintolat, Baarit ja pubit, Kesäravintolat, Ruokaravintolat)

Gastropub Eino 5
Vastuullinen yritys

Yritys on itse ilmoittanut nämä toimipaikkakohtaiset vastuullisuusteot. Yritys vastaa itse tietojen paikkansapitävyydestä.

  • Tuemme vastuullisesti paikallistaloutta Tuemme vastuullisesti paikallistaloutta 3 / 3
  • Vaalimme kulttuuriperintöä Vaalimme kulttuuriperintöä 3 / 3
  • Olemme saavutettavissa esteettömästi Olemme saavutettavissa esteettömästi 2 / 3
  • Toimimme ympäristöystävällisesti Toimimme ympäristöystävällisesti 10 / 17
  • Teemme vastuullisuutta suunnitelmallisesti Teemme vastuullisuutta suunnitelmallisesti 4 / 6

Sertifikaatit

  • greenkey_logo

Skandinaavisen keittiön kursailematon tyyli historiallisessa ympäristössä. Tervetuloa Gastropub Einoon. Eino hurmaa rennolla tunnelmallaan sekä loistavalla ruoka- ja juomavalikoimallaan.

Gastropub Einossa on Skandinaavinen keittiö, jonka ytimen muodostavat kala, liha, pottu sekä erilaiset viljatuotteet. Skandinaavinen ruoka, johon suomalainen ruoka rehellisine makuineen kuuluu, on maailmalla arvostettua! Eteläsavolaisessa ruoassa on hyvin yksinkertaiset ja selkeät raaka-aineet, näin myös Einossa. Etelä-Savossa on saatavina runsaasti järvikalaa ja muikku onkin aina ollut erityinen osa savolaista kuin Einonkin arkea ja juhlaa. Me savolaiset valmistamme ruokamme rakkaudella. Einon listalta löydät paikallisia tuotteita, mm. Puruveden muikkua, Puula Särvin tuotteita, paikallisten leipomoiden leipiä, Roinilan Aromilihan tuotteita, Halosen lihatuotteita, Peltolan juustolan juustoja ja monia muita maukkaita lähiseudun herkkuja vaihtuvasti.

Eino tarjoaa myös loistavia juomavaihtoehtoja palanpainikkeeksi tai ihan sellaisenaan. Illanvietto sujuu leppoisasti laajan olut-, siideri- ja viinivalikoimamme parissa ja saa jatkamaan iltaa pidempäänkin. Einossa järjestät myös tunnelmalliset illanistujaiset tai huippubileet! Einon yläkerrassa sijaitseva Vintti on kaupungin tyylikkäin biletila, jossa järjestetään juhlia jopa 100:lle hengelle. Tunnelmallisesta Vintistä löytyy baari, esiintymislava sekä tarvittava tekniikka omiin bileisiin. Kellaristamme löytyy upea viinikellari, johon mahtuu ruokailemaan ja viettämään tunnelmallista iltaa jopa 12 hengen seurue.

"Liian paljon hyvvee on ihanoo"

Einolla on kesäisin kaksi terassia Hallituskadulla, terasseille on myös koirat tervetulleita.