Uhkua (Aktiviteetit, Melonta, Vihreän kullan kulttuuritie)

Uhkua 5
Vastuullinen yritys

Yritys on itse ilmoittanut nämä toimipaikkakohtaiset vastuullisuusteot. Yritys vastaa itse tietojen paikkansapitävyydestä.

  • Tuemme vastuullisesti paikallistaloutta Tuemme vastuullisesti paikallistaloutta 2 / 3
  • Vaalimme kulttuuriperintöä Vaalimme kulttuuriperintöä 3 / 3
  • Toimimme ympäristöystävällisesti Toimimme ympäristöystävällisesti 11 / 16
  • Olemme LGBTQ -ystävällisiä Olemme LGBTQ -ystävällisiä 1 / 1
  • Teemme vastuullisuutta suunnitelmallisesti Teemme vastuullisuutta suunnitelmallisesti 3 / 6

Uhkua järjestää kestävällä tavalla toteutettuja luontokokemuksia Saimaan arvokasta järviluontoa kunnioittaen. Toimimme pääosin Luoteis-Saimaalla, Yöveden ja Louhiveden ympäristössä, tarvittaessa kauempanakin. Vesillä liikumme avokanootein tai pienellä 12-paikkaisella kalastajaveneellä. Kohtaamme kanssanne kauniita kokemisen arvoisia paikkoja ja reittejä vesillä sekä maissa. Luonnon tarjoaman silmänruuan ja sielun levon lisäksi ravitsemme asiakkaitamme lähiluonnon ja -tilojen antimilla. Retkeilyn ja ruokailun lisäksi järjestämme myös luontoon liittyviä kursseja ja tapahtumia.

Uhkua tarjoaa myös elämyksellistä ja ekologista majoituspalvelua luonnon rauhassa. Lempeät löylyt ja hyvät yöunet onnistuvat Uhkuan kelluvilla lautoilla Saimaan laineilla. Luonnonläheinen ja hyvin yksinkertainen, mutta mukava majoitus- ja saunakokemus luo mahdollisuuden irrota arjesta ja antaa luonnon viedä. Lautat voit varata kokonaan omaan käyttöösi tai järjestää siellä illanviettoja isommallekin porukalle. Ruoka- ja ohjelmapalvelut onnistuvat kauttamme tarvittaessa.

Jos haluat retkeillä omatoimisesti vuokraamme käyttöösi avokanootteja, tervattua soutuvenettä, telttasaunaa, riippumattoja, lumikenkiä ja muita retkeilyvälineitä.