Tommolansalmen kesäravintola (Ravintolat, Kahvilat, konditoriat, leipomot, Kesäravintolat)

Kotileivonnaisia, lähiruokaa ja grilliherkkuja järven rannalla!

Tommolansalmen kesäravintola sijaitsee Mäntyharjulla valtatien 15 varrella Mikkelin ja Kouvolan välillä, luonnonkauniilla mäntykankaalla kirkasvetisen ja kalaisan Korpijärven rannalla. Meille on helppo poiketa vaikka ohikulkumatkalla rentoutumaan ja nauttimaan Korpijärven luonnonkauniista järvimaisemista!

Yli 40 vuotta toiminut perheyrityksemme tarjoaa laadukasta mökki-, matkailuajoneuvo- ja telttamajoitusta sekä kesäravintolan palvelut. Ravintolamme on varustettu A-oikeuksin.

Aamukahvit järven rannalla tai lämmin kaakao kylmänä kesäiltana

Kesäravintolamme on avoinna kesäisin toukokuun lopusta elokuun loppuun aamusta yömyöhään.

Meille voi poiketa aamukahville ja isompaan nälkään ruokalistaltamme löytyy runsaita ja täyttäviä ruoka-annoksia ja lähiruokaa – kuten paikallisen tuottajan lihasta valmistettuja burger-aterioita!

Hellepäivinä meillä voi herkutella kesän uutuusjäätelöillä tai vaikka limulla ja itse leipomillamme kotileivonnaisilla, ja iltaisin meillä voi lämmitellä vaikka viinilasillisen tai lämpimän kaakaon ääressä. Viikonloppuisin palvelemme yöhön saakka, joten meille on helppo poiketa yöpalalle.

Ravintolassamme on katettu terassi, joten sadekaan ei haittaa, ja lämpiminä kesäpäivinä jäätelöt voi syödä vaikka järven rannalla laiturilla!

Take away -annokset

Voit myös ostaa ravintolastamme lämpimät ruoat tai leivonnaiset kotiin vietäväksi. Toivomme, että tilaat ruoat ja leivonnaiset mahdollisuuksiesi mukaan etukäteen, sillä ravintolassamme päivittäin leivottavat tuotteet ovat suosittuja, ja osa tuotteista voi loppua ennen päivän päättymistä. Voit tehdä tilauksen asiakaspalveluumme joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Uimaan ja saunomaan

Ravintolan vieressä on yleinen lapsiystävällinen ja matala hiekkapohjainen uimaranta sekä pukukoppi, joten kahvittelun lomassa meillä voi myös uida. Lisäksi camping-alueellamme on runsaasti muita palveluita, kuten vuokrattavat rantasaunat ja grillikodat sekä runsaasti erilaisia aktiviteetteja, kuten vuokrattavia polkupyöriä, veneitä ja SUP-lautoja.