TeaHouse of Wehmais (Ravintolat, Yrityksille ja ryhmille, Juhlatilat, Kahvilat, konditoriat, leipomot, Ruokaravintolat)

TeaHouse of Wehmais 5
Vastuullinen yritys

Yritys on itse ilmoittanut nämä toimipaikkakohtaiset vastuullisuusteot. Yritys vastaa itse tietojen paikkansapitävyydestä.

  • Tuemme vastuullisesti paikallistaloutta Tuemme vastuullisesti paikallistaloutta 3 / 3
  • Vaalimme kulttuuriperintöä Vaalimme kulttuuriperintöä 3 / 3
  • Olemme saavutettavissa esteettömästi Olemme saavutettavissa esteettömästi 2 / 3
  • Toimimme ympäristöystävällisesti Toimimme ympäristöystävällisesti 10 / 17

TeaHouse of Wehmais – Mutkan tai matkan arvoinen elämys

Juvalla, vanhan herraskartanon pihapiirissä toimiva teehuoneemme on erikoistunut monipuolisiin tee-elämyksiin ja laadukkaaseen teevalikoimaan. Ranskalais-skandinaavisesti sisustetuissa tiloissamme yhdistämme paikallisesti tuotetut, herkulliset raaka-aineet ja teesommelierimme valitsemat laadukkaat teet ainutlaatuiseksi elämykseksi. Tervetuloa löytämään suosikkisi yli sadan laadukkaan teen valikoimasta ja herkuttelemaan eri teekulttuurien upeilla makeilla ja suolaisilla herkuilla. Intohimomme on teen monipuolinen käyttö ja sen myötä teekulttuurin kehittäminen Suomessa.

Tunnelmalliset tilamme luovat erinomaiset puitteet myös kokouksille ja juhlille. Oli kyseessä sitten kokous, koulutus, syntymäpäivät, häät tai ristiäiset Wehmaisista löytyy sopiva tila tarpeisiin. Tilaisuuden koosta riippuen voimme tarjota tunnelmalliset ja toimivat tilat tarjoiluineen sekä teehuoneemme ravintolasalissa (noin 60 henkeä) että Ylisen Salissa (noin 80 henkeä). Isompia tilaisuuksia varten voimme ottaa käyttöön molemmat tilamme sekä kesäaikaan viehättävän puutarhamme.

Teehuoneemme kanssa samassa rakennuksessa toimivasta myymälästämme löydät TeaHouse of Wehmaisin laadukkaan teevalikoiman sekä laajan valikoiman teetarvikkeita sekä ihania herkkutuotteita.

Teehuoneen ja myymälän lisäksi TeaHouse of Wehmais on myös verkkokauppa. Verkkokaupastamme löydät teen ja teetarvikkeiden lisäksi ainutlaatuisia teehen liittyviä elämystuotteita.

Varaa pöytäsi: www.teahouse.fi