Monitoimihalli Kisala (Liikkeet)

Monitoimihalli Kisala ympärivuotisine ulkoilu- ja urheiluympäristöineen tarjoaa upeat puitteet liikkujille, perheille ja tapahtumille!

Vuonna 2021 avattu lisärakennus tarjoaa erinomaiset olosuhteet myös palloilu- ja kamppailulajeille sekä voimistelijoille. Lajeina mm. yleisurheilu, hiihto, maastojuoksu- ja -pyöräily, beachvolley, padel sekä lasten seinäkiipeily.

Kisalan kokonaisuuteen kuuluu kaksi eri salia: Mäntyareena ja Volttisali.

Mäntyareena muuntuu moneksi
Mäntyareena tarjoaa upeat olosuhteet palloilulajeille ja tapahtumille. Pelattavien lajien listalta löytyy muun muassa lentopallo, futsal, käsipallo, koripallo, tennis, salibandy ja pesäpallo. 
Sali voidaan tarvittaessa jakaa kolmeen osaan, pinta-alaa Mäntyareenassa on yli 1000 m2. Salin lattiamateriaali on Taraflex-urheilupäällyste, jonka kansainväliset lajiliitot ovat hyväksyneet pelialustaksi.
Mäntyareenan 2. kerroksesta sijaitsee katsomo sekä mondo-pinnoitteinen 40 metrin juoksu­suora. Ennen harjoituksia voi hakea hikeä pintaan aulan lämmittelylaitteilla (kuntopyörät, juoksumatto ja soutulaitteet).
Mäntyareena soveltuu myös isompienkin yleisö­tapahtumien ja messujen järjestämiseen. Näitä varten on saatavilla lattioiden suojamatot, siirrettävä paljenäyttämö, tuolit sekä valo- ja äänikalustoa.

Volttisalissa voimistellaan ja voimaillaan
Volttisalista löytyy voimistelukoroke, trampoliini alastulomonttuineen sekä erilaisia telineitä voimisteluun. Yli 100 m2 parketti mahdollistaa esimerkiksi päivätanssien järjestämisen. 
Salin varustukseen kuuluu myös kaksi jousto­tatamia mm. judon tarpeisiin. Salissa voi myös kahvakuulailla, kuntonyrkkeillä sekä harrastaa seinäkiipeilyä.

Monitoimihalli Kisalasta löytyy lisäksi avarat aulatilat, vuokrattava kahviotila sekä kokoushuoneita.