Lomakeskus Tommolansalmi (Majoitus, Leirintäalueet, Retkeilymajat ja aamiaismajoitus, Vuokramökit)

Kiireetöntä lomaa luonnonrauhassa järven rannalla – lomamökissä tai camping-alueella!

Lomakeskus Tommolansalmi sijaitsee Mäntyharjulla valtatien 15 varrella Mikkelin ja Kouvolan välillä, luonnonkauniilla mäntykankaalla kirkasvetisen ja kalaisan Korpijärven rannalla.

Yli 40 vuotta toiminut perheyrityksemme tarjoaa laadukasta mökki-, matkailuajoneuvo- ja telttamajoitusta sekä kiireettömän loman niin aktiivista tekemistä kuin luonnonrauhaa ja liikkumista arvostaville ihmisillekin!

Kolme modernia lomamökkiä, kesämajoitusta pikkumökeissä sekä camping-alue ja kesäravintola

Meillä on kolme laadukasta Korpijärven rannalla sijaitsevaa modernia lomamökkiä, jotka sopivat perheille ja ryhmille sekä kolme pientä kesämökkiä, jotka sopivat vaikka yhden yön majoitustarpeeseen.

Camping-alueellemme mahtuu majoittumaan yli 20 matkailuajoneuvoa ja yli 20 telttaa. Lomakeskuksemme tunnelma on idyllisen rauhallinen ja jokaiselle majoittujalle on runsaasti tilaa ja omaa rauhaa. Vapaita paikkoja löytyy camping-alueelta yleensä joka päivä, joten voit varata majoituksen vaikka samalle illalle.

Kaikki majoituspaikat voi varata varausjärjestelmämme kautta netistä.

Vuokraamme lomamökkejä ympäri vuoden, ja kotitekoisia leivonnaisia ja grilliherkkuja sekä lähiruokaa tarjoava kesäravintolamme palvelee kesäisin aamusta iltaan.

Omaa rauhaa ja tilaa harrastaa ja nauttia luonnosta

Asiakkaamme arvostavat leirintäalueemme luonnonkaunista ja rauhallista järvimaisemaa, Korpijärven alueen erinomaisia kalastus-, pyöräily-, retkeilymahdollisuuksia sekä monipuolisia aktiviteettejamme, jotka sopivat erityisesti lapsiperheille sekä luonnossa liikkumisesta pitäville: vuokraamme esimerkiksi soutuvenettä, kanoottia, kirkkovenettä, SUP-lautoja, polkupyöriä ja kalastusvälineitä sekä rantasaunaa ja tunnelmallista suomalaista puusaunaa.

Paljon ilmaisia palveluita ja aktiviteetteja etenkin lapsiperheille sekä luonnossa liikkuville

Leirintäalueeltamme löytyy myös paljon ilmaisia palveluita ja aktiviteetteja, kuten lapsiystävällinen uimaranta, kotakeittiöillä varustetut grillikatokset ja savustusmahdollisuuksilla varustettu laavu. Lapsille on varattu käyttöön ilmaiseksi esimerkiksi trampoliini, hiekkalaatikko ja leikkimökki sekä pelikenttä. Kahvilastamme voi lainata ilmaiseksi erilaisia sisä- ja ulkopelejä.

Talvisin meillä voi esimerkiksi pilkkiä, hiihtää ja kokeilla jäätilanteen niin salliessa myös avantouintia.

Mäntyharjun alueella on myös paljon muuta mielenkiintoista tekemistä sekä runsaasti luontoon liittyviä aktiviteetteja; asiakkaidemme suosiossa ovat esimerkiksi päiväretket Mäntyharjulla sijaitsevaan Repoveden kansallispuistoon sekä patikointi, melonta ja maastopyöräily Mäntyharjun keskustan ja kansallispuiston välisillä retkeilyreiteillä, jotka valittiin vuoden 2015 retkeilykohteeksi Suomessa.

Omilta nettisivuiltamme löytyy runsaasti lisätietoa majoitusvaihtoehdoistamme sekä palveluistamme ja aktiviteeteistamme.

Katso myös valmiit retkeilyvinkit Korpijärven alueen matkailusivustolta: https://visitlakekorpijarvi.fi/

Tervetuloa viihtymään kiireettömälle Korpijärvelle!