S-Etukortilla jopa – 25% päivän hinnasta Vaakunassa, Mikkelissä (Tarjoukset)

Majoitu rennosti kodikkaassa hotellissa Mikkelissä

Tervetuloa Saimaan rannalle Mikkeliin majoittumaan viihtyisään hotelliimme aivan Mikkelin torin tuntumassa. Original Sokos Hotel Vaakuna on kaupungin ykköshotelli, joka on tunnettu rennosta savolaisesta vieraanvaraisuudestaan ja leppoisasta tunnelmastaan.

Parhaat hinnat saat aina osoitteessa www.sokoshotels.fi. Kirjautuneena asiakasomistajana alennusta jopa 25 % päivän hinnasta. Ei ennakkomaksua ja kuluton peruutusmahdollisuus tulopäivään klo 18 mennessä.

S-Etukortilla jopa – 25 % päivän hinnasta
 
Hintaan sisältyy:
– majoitus 
– aamiainen
– asiakassauna
 
Varaukset vain sokoshotels.fi-sivustolla. Edun varaaminen edellyttää S-Etukorttia sekä kirjautumista sivustolle. 
 
Näin tarkistat hinnan ja teet varauksen kampanjahinnalla:
Kirjaudu S-käyttäjätilillä verkkopalveluun sivuston oikeasta yläkulmasta. Varmista, että olet liittänyt asiakasomistajatietosi tunnukseesi päästäksesi varaamaan kampanjahintaisen huoneen. Jos sinulla ei ole tunnusta, voit luoda sen sivun oikeasta yläkulmasta aloittamalla kohdasta Kirjaudu / Luo S-käyttäjätili.
Täytä sivun yläkulman varausosioon tarvittavat tiedot (hotelli, majoituksen päivämäärät sekä henkilömäärä). Jos kampanjahinta hakemallesi päivälle ja hotellille tarjolla, näkyy se nimellä "Nettihinta S-Etukortilla", joka on -25 % Päivän hinnasta, sekä Päivän hinta.
Lisää varaukseesi myös haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi.
 
Etu on tarkoitettu S-ryhmän asiakasomistajille, se koskee vapaa-ajan matkoja ja on voimassa saatavuuden mukaan. Etu koskee vain uusia varauksia.
 
Saatavuus ja hinta vaihtelevat päivän ja hotellin mukaan. Suosittelemme sivuiltamme löytyvää Joustavat päivät -valintaa, joka näyttää koko viikon hinnat kerralla.

Varaukset ja lisätiedot osoitteessa https://www.sokoshotels.fi/.