Nestorinranta (Majoitus, Vuokrauspalvelut, Aktiviteetit, Ravintolat, Kahvilat, konditoriat, leipomot, Kalastus, Retkeilymajat ja aamiaismajoitus, Vesijetit, Vuokramökit)

Nestorinranta 5
Vastuullinen yritys

Yritys on itse ilmoittanut nämä toimipaikkakohtaiset vastuullisuusteot. Yritys vastaa itse tietojen paikkansapitävyydestä.

  • Tuemme vastuullisesti paikallistaloutta Tuemme vastuullisesti paikallistaloutta 3 / 3
  • Vaalimme kulttuuriperintöä Vaalimme kulttuuriperintöä 3 / 3
  • Toimimme ympäristöystävällisesti Toimimme ympäristöystävällisesti 13 / 16
  • Teemme vastuullisuutta suunnitelmallisesti Teemme vastuullisuutta suunnitelmallisesti 4 / 6

Nestorinranta on pieni majoitusta, luontoelämyksiä ja ruokapalveluja tarjoava matkailuyritys Puumalan saaristossa.

Yrityksen nimi tulee Vanhojapoikia viiksekkäitä -laulun Nestorin esikuvasta Nestori Reposesta, joka asui puolen kilometrin päässä Nestorinrannan nykyisestä päärakennuksesta. Nestorilla oli sauna tilan rannassa ja siellä hän kohtasi norpan 1960-luvulla, kun soitteli haitaria saunan rappusilla ja norppa tuli kuuntelemaan musiikkia.

Nestorinrannasta voit varata majoituksen, aamiaisen, illallisen, saunan, retken tai vuokrata veneen, kanootin ja muun liikkumis- tai harrastusvälineen. Myös teltta-, riippumatto- ja matkailuautopaikkoja on. Kesäisin voit nauttia rannalla sijaitsevan lettubaarin palveluista. 

Puumalan ja Saimaan saaristoreitit kohtaavat Nestorinrannassa, josta liikennöivät kesäisin pyöräilijöitä kuljettavat lautat Hurissaloon ja Sarviniemeen.