Scandic Mikkeli (Yrityksille ja ryhmille, Majoitus, Hotellit, Juhlatilat)

Hotelli on viihtyisä ja lämminhenkinen levähdyspaikka. Huonevalikoima on kattava ja tarjoaa vaihtoehtoja jokaiseen tarpeeseen. Tunnelmallisessa Bord ravintolassa on mukava nauttia herkullinen ateria. Hotellin baarin puolella tilaat raikkaat juotavat, ja kesällä rentoudut suurella terassilla, missä viihtyvät sekä hotellin vieraat että paikalliset.

Hotellissa on myös hyvät kokous- ja juhlatilat, uima-allas, saunaosasto ja perheen pienimmille leikkihuone. Kaikissa tiloissa on maksuton, langaton internetyhteys ja maksuttomat pysäköintitilat löytyvät Kauppakeskus Akselin katolta.

Hotelliin on helppo tulla ja lähteä, sillä se sijaitsee Mikkelin keskustassa hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Sekä rautatie- että linja-autoasemalle ja satamaan on matkaa vain 500 metriä. Hotellin lähistöltä löydät sekä kaupungin ostosmahdollisuudet että kuuluisat nähtävyydet. Naisvuoren näkötorni ja lukuisat museot kuten suosittu Sodan ja Rauhan keskus Muisti ovat vain pienen kävelymatkan päässä.

Kesällä suosittuja kohteita ovat Kenkäveron vanha pappila puutarhoineen ja perheille Visulahden huvipuisto. Suosittua ovat myös tori ja sen kahvilat sekä Saimaan risteilyt.