Scandic Mikkeli (Yrityksille ja ryhmille, Majoitus, Hotellit, Juhlatilat)

Majoitu mukavasti Savon sydämessä

Mukava ja tunnelmallinen hotelli uima-altaalla Mikkelin keskustassa. Täältä käsin tutustut kätevästi savolaiseen elämänmenoon ja nautit hyvistä yöunista.

Hotellin viihtyisät huoneet, monipuoliset kokoustilat sekä hotellin ravintolat takaavat onnistuneen vierailun Mikkelissä. 

Runsas aamiainen sisältyy aina huonehintaan ja tarjoillaan Bord ravintolassa. Tarjolla on 100 herkullista tuotetta sekä erityisruokavalioon sopiva erillinen aamiaispiste.

Scandic Mikkeli hotelli tarjoaa monipuolisia palveluita. Hotellissa on saunatilat ja uima-allas, ruokaravintolat Bord Mikkeli ja Cow Irishish bar sekä kesällä kaupungin tilavimmat terassit.

Hotellin keskeinen sijainti mahdollistaa helpon liikkumisen. Pääset hotellille helposti autolla tai julkisilla kulkuneuvoilla. Junalla tulevat vieraat voivat tulla kävellen hotellille, sillä hotelli sijaitsee reilun puolen kilometrin päässä rautatieasemalta. Autolla tulevat vieraat ovat myös huomioitu. Autollesi löydät maksuttoman pysäköintipaikan Kauppakeskus Akselin kattotasanteelta.