Taito Shop Mikkeli (Ostokset, Käsityöt ja handmade)

Tuotteemme ovat ihania itselle – lumoavia lahjaksi. Tuotevalikoimamme koostuu käsityön helmistä, kodin sisustustuotteista, paikkakuntatuotteista, inspiroivista käsityömateriaaleista sekä tuliaisiksi sopivista herkuista. Tuotteemme ovat oivaltavia, hauskoja ja ajanhenkisiä esineitä arkeen ja juhlaan, kauniisti paketoituna. Haluamme olla mukana kannustamassa järkevään kulutukseen. Kestävästi Suomessa tuotetut tuotteet antavat sinulle mielihyvää ja visuaalisia elämyksiä. 

Myymälämme sijaitsee kaupungin keskustassa Kauppakeskus Akselissa.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat mm. Ebba Masalin -opetustaulutuotteet, Mikkeli-tuotteet, Lapuan Kankureiden huovat ja pyyhkeet, paikallisia tuotteita Mikkelin seudulta ja 100% hyvää Saimaan alueelta D.O. Saimaa -merkittyjen tuotteiden valikoimasta. Tee se itse -tuotevalikoimaan kuuluu monipuolinen valikoima valmiita tarvikepaketteja ja tekemiseen innostavia materiaaleja. Tule tutustumaan Saimaa neulemalliston tekemisideoihin, jonka materiaalina on paikallisesti tuotettu suomalaisen lampaan villalanka. Valikoimistamme löydät myös laadukkaat Lana Grossa langat, Lankavan materiaalit, Roosa nauha langat ja erilaiset työvälineet.

Järjestämme myös käsityökursseja, tutustu tarjontaan: https://www.taitoitasuomi.fi/kasityokurssit_mikkeli. Meillä voit myös harrastaa kutomista, varaa aika ja tule kutomaan kudonnan työpajaan, joka sijaitsee Vuorikadulla.

Verkkokauppaamme www.taitoshop.fi on avoinna 24/7, sinne on koottu myymäläketjun suosituimmat tuotteet.

Tervetuloa!